صادرات و واردات مشاوره بازرگانی

آموزش واردات کالا به صورت مرحله به مرحله

آموزش واردات

آموزش واردات کالا

در اقتصاد هر کشوری واردات و صادرات نقش ویژه ای دارند که تابع شرایط و قوانین خاصی می باشند بنابراین آموزش واردات کالا و آموزش صادرات از اهمیت منحصر به فردی برخوردار است .این مقاله درباره‌ی واردات می باشد و مراحل انجام آن را ارائه می دهد و در آن سعی می شود آموزش واردات به صورت گام به گام تشریح شود.


آموزش واردات کالا به صورت مرحله به مرحله

فردی که قصد دارد به امور وارداتی مشغول شود باید در این مورد اطلاعاتی را کسب نماید و به بیانی آموزش لازم را ببیند تا با استفاده از نکات مهم در امر واردات بدون هیچ مشکلی بتواند به واردات کالا بپردازد ، مراحل آموزش واردات به شرح زیر می باشد :


مرحله‌ی اول : آشنایی با اصطلاحات و قوانین مربوط به امور بازرگانی

یکی از مراحل آموزش واردات به این صورت است که فردی که می خواهد به واردات کالا بپردازد اگر با اصطلاحات و قوانین بازرگانی آشنا نباشد برای انجام خرید و فروش کالا به صورت اینترنتی با مشکل مواجه خواهد شد چرا که به طور معمول در دریافت و ارسال ایمیل کلمات مخفف بازرگانی به کار می رود مانند اختصارات و کلماتی که در ایکنوترمز وجود دارند .

اختصارات مربوط به واردات کالا عبارتند از : شرایط پرداختی و چگونگی حمل کالای مورد نظر ، به طور مثال FOB که کلمه‌ی اختصاری Free On Board است و بعد از این کلمه نام بندر مبدأ به کار رفته است به این شکل : FOB Port Klang و مفهوم آن تحویل کالا داخل کشتی می باشد که در این واردات مبالغ مربوط به حمل و نقل و بیمه‌ی کالای وارداتی و … از بندری که مبدأ حرکت می باشد تا بندری که مقصد محسوب می گردد را فرد خریدار باید بپردازد ، هزینه ها در واردات کالا متفاوت می باشد و بستگی به شرایط وارداتی دارد .

برای آشنایی کامل با کلمات اختصاری مربوط به بازرگانی می توانید از نرم افزارها و فرهنگ لغاتی که در این مورد وجود دارند بهره بگیرید و با آموزش واردات بیشتر آشنا شوید .


مرحله ی دوم : شناسایی زمینه‌ی کاری

یکی از مراحل آموزش واردات ، شناسایی زمینه‌ی کاری می باشد ، در صورتی که برای یک شرکت تولیدی به امر خرید و فروش مشغول هستید لازم است که کالاهای مورد نیازتان را با مدیریت تولید شرکت مورد نظر مطرح نمایید تا بتوانید در این زمینه اطلاعات لازم را دریافت نمایید .
اگر به امر تجارت و بازرگانی اشتغال دارید و تجربه ای درباره‌ی امور تولیدی ندارید باید اطلاعات فنی مورد نیازتان را از طریق مشتریانی که دارید کسب نمایید .
چنانچه می خواهید یک زمینه‌ی کاری جدید را شروع نمایید و قادر نیستید از طریق روشهایی که در بالا ذکر گردید اطلاعات لازم را کسب نمایید ، می توانید با مراجعه به کتابخانه و اینترنت و همچنین مجلات داخلی و خارجی در این زمینه آگاهی کافی به دست بیاورید .


مرحله‌ی سوم : چگونگی شروع معامله

یکی از مراحل دیگر آموزش واردات چگونگی شروع معامله می باشد ، برای وارد شدن به دنیای تجارت در خارج از کشور باید به زبان انگلیسی مسلط باشید ، تاجرهای خارجی در هر نقطه ای از جهان به این زبان تسلط دارند و شما با بکارگیری این زبان قادر خواهید بود به آسانی با هر تاجری مرتبط شوید و به انجام معامله و مکاتبه با وی بپردازید و به راحتی از آموزش واردات بهره ببرید .

قبل از شروع هر معامله ای لازم است که شرکت مقابل را شناسایی نمایید به این صورت که در مورد نوع کار و تجارت شرکت مورد نظرتان اطلاعاتی را بدست آورید و سپس طی مراحل بعد که در معامله پیش خواهد رفت بتدریج اعتماد لازم را بدست خواهید آورد .

پس از شناسایی کردن شرکتی که در حوزه‌ی کاری شما مشغول به فعالیت است لازم است که با آن وارد مکاتبه شوید به این صورت که یک ایمیل ، نامه و یا فاکس برای شرکت مورد نظر ارسال نمایید ، در این مورد توجه به این نکته لازم است که ارتباط کتبی مناسب تر از ارتباط به طور شفاهی می باشد چرا که می توانید مکاتبه را به صورت سابقه بایگانی نمایید و در آینده به عنوان یک سند از آن بهره ببرید .


مرحله‌ی چهارم : دریافت پیش فاکتور

یک از مراحل آموزش واردات ، دریافت پیش فاکتور می باشد به این ترتیب که پس از گرفتن قیمت و کسب اطلاعات لازم در مورد کالای وارداتی مورد نظر لازم است که از فروشنده‌ی کالا تقاضا نمایید تا پیش فاکتور را به شما ارائه دهد .
شماره‌‌ی استاندارد کالا باید بر روی کالا ثبت شود که این شماره باید یکی از استانداردهایی باشد که مورد قبول مؤسسه‌ی استاندارد است و باید مطابق با استاندارد مذکور باشد .

پیش فاکتورهایی که به زبان فارسی و یا انگلیسی نیستند باید ترجمه‌ی رسمی آن ارائه گردد .برای ماشین آلات و برخی از کالاهای مصرفی که خصوصیات کالا در پیش فاکتور واضح نباشد ارائه‌ی کاتالوگ الزامی است و همچنین برای برخی از کالاهای شیمیایی نیز باید آنالیز و بروشور ارائه گردد .درباره‌ی کالاهایی که به طور مستعمل وارد شوند لازم است که کلمه‌ی مستعمل در پیش فاکتور ثبت شود .

بعدا لازم است از این پیش فاکتور به منظور ثبت سفارش کالا برای واردات بهره ببرید به همین خاطر پیش فاکتور باید دقیق و کامل باشد .در پیش فاکتور قیمت نهایی کالا درج می شود و چنانچه توقع دارید قیمت را کمتر کنید و تخفیف بگیرید باید مجددا تقاضای پیش فاکتور نمایید .


مرحله‌ی پنجم آموزش واردات کالا : ثبت سفارش کالا

مرحله‌ی آخر در آموزش واردات این است که سفارش کالای مورد نظرتان را ثبت نمایید که برای این کار باید به قوانین تجارت و گمرک مربوط به کشورتان توجه نمایید و سپس اقدامات لازم را برای ثبت سفارش کالا انجام دهید .

 

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *