مشاوره بازرگانی

اخذ نمایندگی شرکت های خارجی

اخذ نمایندگی شرکت های خارجی

اخذ نمایندگی شرکت های خارجی مزیت های فراوانی برای اشخاص دارد. از کسب اعتبار گرفته تا سودآوری بیشتر همگی به وسیله انجام دادن این فرآیند برای شخص محقق می گردد. در این جا به چگونگی انجام دادن این کار پرداخته ایم و هم چنین چه شرایط و ضوابطی برای اخذ نمایندگی شرکت های خارجی لازم است را نیز توضیح داده ایم. پس با ما همراه باشید.

مراحل اخذ نمایندگی شرکت های خارجی

گرفتن نمایندگی برندهای خارجی باید در سه طریق انجام بگیرد.

  • گام نخست برای این کار ابتدا بایستی مکاتبات بین شخص حقوقی که در کشور خارجی است و فردی که می خواهد در کشور خود نماینده این شرکت خارجی باشد به بهترین طریق ممکن انجام بگیرد.
  • اما در مرحله دوم برای اخذ نمایندگی شرکت های خارجی در ایران، گرفتن تاییدیه از وزارت امور خارجه کشور است. این وزارت سعی می کند کلیه سوابق و مدارک مربوط به شخص حقوقی را در کشور خارجی دریافت کند و پس از بررسی آن ها، تاییدیه را صادر کند. در ضمن این فرم ها بایستی به زبان رسمی فارسی ترجمه شوند و به دست وزارت امور خارجه برسد. این مدارک شامل سوابق کاری شرکت، تاییدیه های رسمی از ثبت شرکت و هم چنین آگهی تاسیس است.
  • اما مرحله سوم برای اخذ نمایندگی شرکت های خارجی در ایران سابقه مفید کاری در زمینه مربوط برای فردی است که در ایران می خواهد نمایندگی را اخذ کند. این سابقه کاری باید به گونه ای باشد که وزارت کشور را مجاب به دادن تاییدیه لازم کند.

اخذ نمایندگی شرکت های خارجی

به هر حال گرفتن نمایندگی از یک شرکت معتبر در خارج از کشور مزایای بسیاری برای فرد دارد، هم در زمینه خدماتی و هم در زمینه محصول گرفتن نمایندگی علاوه بر سودآوری بیشتر و قدرت برند شدن، می تواند برای فرد مزایایی از جمله دعوت به همایش های مختلف و حتی دادن اقامت دائم و یا موقت از کشور خارجی که شرکت در آنجا قرار گرفته را خواهد داشت. تمامی این مزایا باعث شده که اخذ نمایندگی شرکت های خارجی در ایران به یکی از گزینه های کاری محبوب ما ایرانی ها تبدیل شود.

البته در این زمینه بایستی حتما تفاوت شعبه با نمایندگی را درک کرده باشیم. در شعبه خارجی که توسط برخی از شرکت های خارجی در کشورهای دیگر انجام می پذیرد تمامی حقوق و اختیارات شعبه توسط شرکت اصلی تعیین می شود و به همین جهت انجام دادن و یا ندادن فرآیندی توسط شعبه به وسیله شرکت اصلی تعیین می گردد. در حالی که در نمایندگی قضیه طور دیگری است و شرکت ها کاملا در زمینه انجام دادن فرآیندها و هم چنین تصمیمات مختار بوده و خود می توانند تصمیماتی در این زمینه بگیرند هر چند در نمایندگی شرکت خارجی باید بر اساس خط مشی و اهداف شرکت اصلی جلو رفت ولی در هر حال این نماینده است که حرف اول و آخر را در منطقه جغرافیایی مختص به خود می زند و این شرایط اخذ نمایندگی شرکت های خارجی را جذاب کرده است.

گرفتن اخذ نمایندگی شرکت های خارجی در ایران

ابتدا برای این کار لازم است به اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید. انجام این کار یا توسط شخص حقیقی انجام می پذیرد و یا توسط شرکتی که قصد گرفتن نمایندگی شرکت های خارجی را دارد. در هر دو صورت امکان پذیر است. اولین مرحله برای این کار تعیین نام است که در این راستا نام انتخابی بایستی کاملا هماهنگ و یکسان با نام شرکت اصلی باشد و هیچ تفاوت و مغایرتی در این زمینه وجود نداشته باشد. در وهله دوم باید تعیین کنید که می خواهید نمایندگی شرکت را بر عهده داشته باشید یا یکی از شعبه های شرکت اصلی باشید. در مرحله بعدی باید کلیه مدارک و جواز تاسیس به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود تا در این رابطه سریعا تصمیم گیری شود. پس از تحویل دادن این مدارک یک رسید به شما تحویل داده می شود که تا پایان مراحل اخذ نمایندگی شرکت های خارجی باید این رسید را نزد خود نگه دارید. بعد از این کارها پس از مدتی نتیجه تاییدیه اخذ نمایندگی شرکت های خارجی به شما اطلاع رسانی می شود و تکلیف شما در این مرحله مشخص می گردد.

اخذ نمایندگی شرکت های خارجی

در آخرین مرحله شما بایستی تمامی مجوزهای لازم برای شروع کار خود را دریافت کنید این مجوزها به شما کمک می کند که نشان دهد نمایندگی رسمی شرکت مورد نظر هستید و این می تواند به معروفیت و برندسازی کسب و کار شما بسیار تاثیر گذار باشد و پس از مدتی همه افرادی که در زمینه کاری شما فعال هستند شما را خواهند شناخت. پیش نویس آگهی تاسیس شرکت های خارجی از طرف اداره ثبت شرکت ها به شما تحویل داده می شود و شما رسما وارد فعالیت حرفه ای و کسب و کار مورد نظر خود می شوید. بعد از تمامی این موارد شناسه ملی به شما تحویل داده می شود و شما رسما به عنوان نماینده شرکت خارجی شروع به فعالیت می کنید در ضمن لازم است یک نسخ از پیش نویس آگهی تاسیس به واحد روابط عمومی اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شود تا در سریع ترین زمان ممکن آگهی تاسیس شرکت در روزنامه های کثیر الانتشار و مجاز کشور منتشر شود.

اخذ نمایندگی شرکت های خارجی برای شرکت های مشاوره ای که نیاز به گواهینامه های بین المللی دارند، برای شرکت هایی که نیاز به محصولات وارداتی دارند و تمامی کسب و کارهایی که نیاز به خدمت و یا محصولی را دارند که در کشور آن ها یافت نمی شود بسیار واجب و ضروری است. ولی به هر حال پروسه زمان بری است که البته در این راستا باید هزینه هایی را هم متحمل شوید. به هر حال با داشتن نمایندگی یک شرکت و برند معتبر می تواند به شما و کسب و کارتان رونق زیادی ببخشد و بدون این که نیاز باشد هزینه های زیادی را برای تبلیغات پرداخت کنید مشتری هایی که قصد خرید محصولات و یا خدمات شما را دارند به سمت شما سرازیر می شوند و این از مهم ترین مزیت های مربوط به اخذ نمایندگی شرکت های خارجی است.  در این راستا اگر نیاز به مشاوره دارید می توانید با کارشناسان حقوقی شرکت بازرگانی آوات تماس بگیرید تا به بهترین شیوه ممکن شما را راهنمایی کنند.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *