حمل و نقل و ارسال کالا

شرکت حمل و نقل بین المللی عراق

شرکت حمل و نقل بین المللی عراق

عراق به عنوان یکی از کشورهایی که با ایران تجارت های زیادی با ارزش پولی هنگفتی دارد، باعث می شود تا تاجران ایرانی نیاز به شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق داشته باشند تا بتوانند با اطمینان از سالم و به موقع رسیدن بار ، آن ها را به عراق بفرستند.

در ایران شرکت های حمل بار بین المللی راه های متفاوتی برای رساندن بار به کشور عراق دارند. هر بار با توجه به مسائلی مثل زمان لازم برای رسیدن بار به عراق و تحویل آن ، وزن بار ارسال شده و همین طور اینکه  کالای مورد نظر از چه نوعی می باشد ، راه خاصی را برای آن در نظر می گیرند.

شرکت حمل و نقل بین المللی عراق

شرکت های حمل و نقل روش های مختلفی برای ارسال کالا به عراق در پیش می گیرند.

شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق از سه طریق کالا را به مقصد می رسانند:

۱٫ کالا را می توان از راه هوا به عراق فرستاد

وجود هواپیماهای باربری ، امروزه به شرکت های باربری این امکان را می دهد تا بار خواسته شده را با بیشترین سرعت ممکن به مقصد برسانند. تحمل بار هواپیما زیاد است و به شرکت های باربری و تاجران این فرصت را می دهد تا میزان زیادی از بار خود را به مقصد بفرستند اما در طرف مقابل، استفاده از باربری هوایی برای تاجر بسیار گران خواهد بود به خصوص با توجه به این حقیقت که ایران و کشور عراق مرز زمینی خیلی زیادی با هم دارند و شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق می توانند کالا را از راه خشکی و با قیمت خیلی پایین تر منتقل کند.

به همین دلیل انتقال کالاهای ایرانی از طریق هواپیما به مقصد عراق بسیار کم اتفاق می افتد و فقط زمانی تاجران از این گزینه استفاده می کنند که محدودیت زمانی ویژه ای پیش روی خود دارند و باید هر چه سریع تر کالایی را به مشتری خاص تحویل بدهند.

راه هوایی یکی از روش های انتقال کالا توسط شرکت های حمل و نقل است.

۲٫ مرز دریایی کشور ایران و کشور عراق

در واقع مرز دریایی بین کشور ما و عراق بسیار کوچک و تقریبا قابل چشم پوشی است. در گوشه ای از دریای خلیج فارس ، سه کشور ایران و کویت و عراق به هم می رسند و شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق می توانند از آن استفاده کنند تا از شرق کشور کالاها را به عراق برساند. اما از آن جایی که مرز بزرگ جاده ای بین کشور ما و عراق وجود دارد ، استفاده از راه دریا برای حمل و نقل کمتر دیده می شود. به طوری که دولت برای اضافه کردن این روش انتقال کالا اقدام به کم کردن عوارض کشتی های باری به مقصد عراق کرده است.

۳٫ شرکت حمل و نقل برای انتقال کالا از جاده ها و راه زمینی استفاده می کند

کشور ما مرز بسیار طولانی با عراق دارد که قسمت اعظم آن از راه زمینی و قسمت کوچک آن دریایی است. علاوه بر این که جاده های زیادی کشور ما و کشور عراق را به هم وصل می کنند، برای تاجران و شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق ارزان تر و ساده تر خواهد بود تا از کامیون ها برای جا به جا کردن بار مورد نظر خود استفاده کنند. از آن جایی که فاصله بین شهرهای ایران و عراق کم است، استفاده از کامیون برای ارسال محصولات زمان زیادی نگرفته و راهی آسان و مطمئن برای تاجر ایجاد می کند.

تنها محدودیت های این روش میزان باری است که هر کامیون فقط می تواند مقدار کمی بار را منتقل کند. همین طور محدودیت وزن و اندازه نیز در این روش بسیار مشاهده می شود. در صورتی که تاجر اصرار  به استفاده از روش زمینی برای حمل و نقل داشته باشد و بار کالای او در تعداد زیاد باشد، استفاده از چندین کامیون یک امر عادی برای شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق می باشد ولی اگر کالایی با وزن زیاد مد نظر باشد آنگاه تاجر باید روش دریایی یا هوایی را در نظر بگیرد.

نکته مثبتی که در این نوع روش برای انتقال کالاهای تجاری وجود دارد این است که شما می توانید حتی کالاهایی با وزن خیلی کم را هم از طریق کامیون جا به جا کنید. به این روش که وقتی کالای ارسالی شما کمتر از اندازه یک ماشین باری معمولی است ، شرکت حمل و نقل مورد نظر شما به گونه ای حمل بارها را هماهنگ می کند که چند خرده بار با هم جا به جا شوند. در این صورت کامیون حمل بار تجاری پر شده و شما نیز مجبور به پرداخت هزینه یک ماشین باری کامل برای یک بار کم نخواهید شد.

شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق به عنوان یکی از خدمات خود مسائل مرتبط با ترخیص بار را نیز پیگیری می کنند و به تاجر این امکان را می دهد تا با خیال راحت بار خود را به این شرکت ها بسپارد و آن را در مقصد تحویل بگیرد.

راه های جاده ای بیشترین استفاده را برای حمل نقل بار توسط شرکت ها دارند.

مرز بزرگ ایران و عراق، تعداد زیادی گمرک را در خود جای داده است که ماشین های شرکت های حمل و نقل با توجه به مبدا و مقصد خود تصمیم می گیرند که از کدام قسمت مرز و کدام گمرک عبور کنند.

تعداد گمرک های مشهور و بزرگ تر بین کشور ما و عراق که ماشین های شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق بیشتر از آن ها عبور می کنند هشت تا است. در واقع برای عبور از هر یک از این گمرک ها، باید زبان عربی با کردی را برای ارتباط برقرار کردن دانست و فهم این دو زبان یکی از مهارت هایی است که برای راننده های شرکت های حمل و نقل به مقصد عراق باید داشته باشند.

از طرفی در کشور عراق امنیت بالا نیست و در بعضی راه ها امکان خطر وجود دارد که این موضوع شرکت های حمل و نقل را ملزم به انتخاب رانندگانی می کند با اوضاع داخلی و جاده های عراق آشنایی کامل دارند می توانند راه های امن را شناسایی کنند و در نتیجه می توانند بار کالای مورد نظر را سالم به مقصد برسانند.

شرکت های حمل و نقل بین المللی عراق در حال حاضر در بین تاجران ایرانی کاملا پذیرفته شده اند و هر تاجر تازه کاری که هنوز قراردادی با شرکت های حمل و نقل ندارد ، باید شرکت مورد نظر خود برای انتقال کالا را شناسایی کرده و کار تجارت خود را آغاز کند.

موضوع پیشنهادی: پرسودترین کالا برای صادرات به عراق چیست؟

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *