صادرات و واردات

فاکتورهای مهم در صادرات خشکبار به ترکیه

صادرات خشکبار به ترکیه

اگر به فکر صادرات خشکبار به ترکیه هستید ما در این مقاله از سایت بازرگانی آوات فاکتورهای مهم در صادرات خشکبار به این کشور را بیان خواهیم کرد. پس تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

صادرات خشکبار به ترکیه

صادرات خشکبار به ترکیه چه جنبه های مثبتی دارد:

خشکبار یعنی میوه های خشک علاوه بر اینکه مزه و طعم خوبی دارند، مزایای زیادی برای جسم انسان دارند که باعث می شود مردم ترکیه به خرید آن ها علاقمند شوند. در اینجا چند جنبه مثبت صادرات خشکبار به ترکیه را چک می کنیم.

۱ – ایران در حوزه تولید این کالا، جزو کشورهای سرآمد است و این یعنی مردم خارج از کشور علاقمند به خرید خشکبار تولید شده در ایران هستند.

۲ – ایران و ترکیه از نظر سیاسی در صلح هستند و این آرامش سیاسی در اقتصاد هم تاثیر می گذارد و باعث می شود تاجران بتوانند با راحتی خیال به کار صادرات بپردازند.

۳ – صادرات خشکبار به ترکیه سختی کمتری نسبت به تجارت میوه های معمولی دارد چون این کالا وابسته به فصل خاصی نیست. در زمان معینی از سال تولید می شود اما چون ماندگاری میوه خشک بالا است، می توان آن را در بقیه سال هم پیدا کرد. همینطور میوه های خشک سبک تر از میوه های معمولی هستند که یعنی جای کمتری می گیرند و حمل و نقل آن ها ساده تر و ارزان تر است.

۴ – میوه خشک مدت زیادی سالم می ماند که باعث می شود خرابی و ضایعات آن نسبت به میوه واقعی کمتر باشد.

فاکتورهای مهم در صادرات خشکبار به ترکیه

۱ – باید بدانید که کیفیت محصول اولین موضوعی است که مشتری به آن توجه می کند و عدم کیفیت مناسب در محصولات شما، اعتبار شرکت شما را کاملا از بین می برد و این یعنی شما انس گسترش تجارت خود را از دست می دهید.

۲ – دومین فاکتور مهم، بازاریابی مناسب برای خشکبار است. تنها راهی که تاجر ایرانی واقعا بتواند خشکبار خود را با سود کافی بفروشد این است که ابتدا با شرکت یا تاجری قرارداد ببندد و بعد صادرات خودش را شروع کند. فرستادن بار به کشورهای خارجی بدون داشتن یک نقشه کاری و مشتری به معنی ضرر است.

۳ – فرد یا شرکتی پیدا کنید که در این حوزه مشاوره دهد. یعنی با قوانین ورود کالا به ترکیه آشنا باشد و بازار و باورهای مردم این کشور را بشناسد. فقط در این صورت قابلیت موفق شدن در صادرات خشکبار به ترکیه را خواهید داشت. البته همیشه می توان با مطالعه قوانین و روش آزمون خطا به نحوه تجارت در ترکیه آشنا شد اما این روش بسیار سخت تر و گران تر است و توصیه نمی شود.

برای صادر کردن خشکبار باید بازاریابی مناسبی به عمل آورد.

۴ – به ذائقه مردم محلی و درخواست تاجران محلی توجه کنید و میوه خشک هایی را برای صادرات انتخاب کنید که در بین مردم طرفداران بیشتری دارند.

۵ – کیفیت خوب فقط وقتی برای جلب مشتری موثر واقع می شود که فقط همراه با قیمت مناسب باشد. هر چند که تاجر باید مسائل مهمی مثل هزینه های حمل را در قیمت نهایی تاثیر دهد، اما باید به قیمت محصولات مشابه هم توجه کند و قیمت قابل قبولی برای صادرات خشکبار به ترکیه ارائه دهد.

۶ – بسته بندی: ضرب المثلی در بین ایرانیان وجود دارد که می گوید عقل مردم به چشم آن ها است. این مثل ارتباط زیادی با بازاریابی برای خشکبار دارد. پس هر چقدر بسته بندی و ظاهر خشکبار بهتر باشد، افراد بیشتری جذب آن می شوند. هر چند که در نهایت اگر کیفیت و طعم خشکبار خوب نباشد، مشتری دوباره آن را نمی خرد اما اگر می خواهید توجه مردم را به خشکبار جلب کنید و برای فروش خشکبار فرصتی به دست آورید، باید به ظاهر آن هم اهمیت دهید که یعنی بسته بندی زیبایی برای آن درست کنید.

۷ – برای صادر کردن هر نوع میوه خشک، زمان به خصوصی وجود دارد. هر میوه در قسمتی از سال محبوبیت بیشتری دارد و صادرات خشکبار به ترکیه در زمان مناسب، سود بیشتری برای تاجر ایجاد می کند.

۸ – هر نوع صادرات از جمله خشکبار، نیاز به مجوزهای مخصوص خود دارد.

۹ – لازم است که در بسته بندی خشکبار اعلام کنید که میوه های خشک شما ماده ی افزودنی دارند یا کاملا طبیعی هستند. میوه های خشکِ دارای مواد افزودنی معمولا شیرین تر هستند اما میوه های خشک طبیعی سالم ترند و هر کدام دوستداران خاص خود را دارند و این وظیفه تولید کننده است که در صورت وجود داشتن مواد افزودنی یا نبود آن ها، این موضوع را به مشتری ها اعلام کند.

در زمان صادرات خشکبار به ترکیه چه مواردی قیمت آن را تعیین می کنند؟

اول – قیمت جهانی خشکبار و ارزش دلار و ارز. وقتی صحبت از تجارت بین المللی می شود، اهمیت قیمت دلار بیشتر می شود و برای تعیین قیمت، باید به قیمت دلار در زمان صادرات توجه کنید.

کیفیت میوه خشک صادراتی باید بالا باشد.

دوم: میوه هایی که سلامت بوده و در زمان خشک شدن، کیفیت خوبی داشته اند، قیمت بهتری می گیرند. چون همیشه مشتری ها علاقمند به خرید وسایل با کیفیت هستند که یعنی تعداد بیشتری از مردم به خرید خشکبار با کیفیت روی می آورند و درخواست بیشتر خرید از طرف مشتری ها یعنی فروشنده می تواند قیمت بیشتری انتخاب کند.

سوم: صادرات خشکبار به ترکیه در بسته های زیبا فواید زیادی دارد که یکی از آن ها افزایش قیمت میوه خشک و دریافت سود بیشتر است. در واقع خشکباری که طعم و کیفیت عالی دارد و بسته بندی آن کاملا جذاب است، فروش خیلی بالاتری به نسبت بقیه خواهد داشت.

چهارم: میوه های خشک با روش های متفاوتی صادر می شوند. روش صادرات با کشتی برای ارسال خشکبار به ترکیه ممکن نیست چون ما با هم مرز آبی نداریم. اما می تواند از روش های دیگر یعنی روش صادرات چمدانی، استفاده از جاده و کامیون، ارسال بار با قطار و یا حتی روش هوایی استفاده کند و هر یک از این ها کرایه متفاوتی دارند که باعث می شود در قیمت آخر خشکبار تغییر ایجاد شود.

پنجم: استفاده از مشاور حرفه ای: شروع یک تجارت جدید سختی های زیادی دارد و تاجری که با صادرات خشکبار به ترکیه آشنا نیست، اشتباهاتی خواهد داشت که گاهی به قیمت ضرر کردن او تمام خواهد شد. بعضی از این تاجران در اطراف خود کسی را دارند که از قبل با این تجارت آشنا است و می تواند به آن ها کمک کند. اما دیگران باید تصمیم بگیرند که از مشاور استفاده خواهند کرد یا نه. مشاوران حرفه ای حقوقی دریافت می کنند و در طول کار شما را راهنمایی می کنند.

مقاله مرتبط: بهترین کالاها برای صادرات به ترکیه

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *