کمتر کسی ست که از کیفیت میوههای ایرانی بیخبر باشد. تنوع آب و هوایی و خاک حاصلخیز، کشور ما را برای کشت انواعی از میوه مستعد کرده است. سیب یکی از این میوههاست که در بسیاری از استانهای کشور کاشته میشود و کیفیت میوههای تولید چند استان بسیار ممتاز است که آنها را به گزینهی ایدهالی برای صادرات و واردات تبدیل میکند. در این مقاله قصد داریم در مورد صادرات سیب به پاکستان توضیح دهیم. اگر شما هم قصد صادرات سیب درختی به پاکستان در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینه را دارید، کافی ست با کارشناسان ما در بازرگانی آوات تماس بگیرید.
انواع سیب صادراتی به پاکستان
سیب درختی در شهرهای مختلفی کاشته میشود و از آن دسته محصولات کشاورزی ست که در آب و هوای نسبتاً سرد یا معتدل بدست میآید. معروفترین کیفیت سیب در ایران به سه شهر ارومیه، مراغه و دماوند برمیگردد. همچنین سیب یکی از میوههایی ست که تنوع زیادی دارد با وجود آنکه چند نوع در بین سایر انواع معروفترند:
- سیب قرمز : دارای بافتی پودری
- سیب زرد: بافتی نسبتاً سفت و طعم شیرین
- سیب سبز: بافت سبز و طعم ترش
- سیب گلاب: نوعی سیب تابستانی در اندازهی کوچک
همهی این محصولات اگر در کیفیت بالا کاشته و بسته بندی شوند میتوانند گزینههای پرطرفداری برای صادرات سیب درختی به پاکستان باشند.
اهمیت بسته بندی در صادرات سیب به پاکستان
بسیاری از صادرکنندگان، به کیفیت محصول خود اهمیت زیادی میدهند اما بسته بندی محصول نیز میتواند به همان اندازه اهمیت داشته باشد. در واقع شکل بسته بندی از چندین جنبه مهم است:
اولاً بسته بندی باید به گونهای باشد که به محصول آسیب نرسد. به خصوص در مورد صادرات سیب درختی به پاکستان که مسافت از استانهای تولید کننده تا مقصد زیاد است. با وجود آنکه سیب میوهی نسبتاً سفتی ست اما میتواند در اثر حمل نادرست، آسیب دیده و دچار له شدگی و زخمی شدن شود.
دوماً بسته بندی از نظر بازاریابی محصول اهمیت دارد و بر قیمت نهایی کار نیز تاثیر میگذارد. شکل بسته بندی جذاب منجر به جذب مشتری بیشتر میشود.
ثالثاً بسته بندی حاوی اطلاعات مهمی در مورد محصول است که از نظر قوانین گمرکات اهمیت دارد. اینکه چه اطلاعاتی باید روی بسته بندی ذکر شود به اطلاع داشتن از قوانین گمرک نیاز دارد. عدم درج اطلاعات صحیح و کافی منجر به بازگشت بار میشود. ما در گروه آوات میتوانیم اطلاعات کامل در این زمینه را در اختیارتان قرار دهیم.
نکات مهم در صادرات سیب درختی به پاکستان
صادرات اصول و فنون خاص خود را دارد. مهم نیست قصد صادرات سیب درختی به پاکستان را دارید یا صادرات سیب درختی به روسیه ، صادرات سیب درختی به افغانستان یا صادرات هر محصول دیگری به هر کشوی مانند صادرات سیب زمینی، صادرات فلفل دلمه، صادرات مرکبات و … باید قبل از انجام کار، اطلاعات دقیقی در مورد نحوهی ارسال بار به گمرک، شرایط ترخیص و در نهایت فروش محصول در مقصد را داشته باشید. بعضی از مهمترین نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید عبارتند از:
- باید بازار هدف را بشناسید. تقاضا در بازار و شناخت سلیقهی مشتریان اهمیت زیادی دارد. گاهی محصولی که در کشور ما بسیار پرطرفدار است، در کشورهای همسایه هیچ طرفداری ندارد و برعکس. در مورد محصولات غذایی و کشاورزی، عادات غذایی کشور مقصد باید به طور کامل شناخته شود.
- تولید کیفیت بالای محصولات نیز مهم است. عموماً محصولاتی که برای صادرات انتخاب میشوند از محصولاتی که در بازار کشور فروخته میشوند با کیفیتتر هستند و سختگیری بیشتری در مورد سلامت و بهداشت آنها نیز میشود که باید رعایت شود.
- قیمت گذاری محصول به گروهی حرفهای نیاز دارد که بتواند جنبههای مختلف تولید و ارسال محصول و درصد سود درست را تعیین کند. در مورد صادرات سیب درختی به پاکستان و هر محصول دیگری باید حساسیت بالایی برای قیمت گذاری داشته باشد و همیشه از قیمت سیب درختی امروز مطلع باشید.
- با قوانین گمرکی و صادارت محصول آشنا باشید. گمرک پروسهی نسبتاً طولانی دارد و شما باید نه تنها صبور باشید بلکه مدارک لازم برای طی شدن روند را در اختیار داشته باشید در غیر این صورت بار خراب شده و برگشت میخورد.
- انتخاب نوع حمل و نقل و بسته بندی مناسب با توجه به شکل محصول اهمیت زیادی دارد که باید به آن توجه شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صادرات سیب درختی در سال ۱۴۰۱ کافی ست با کارشناسان ما در بازرگانی آوات تماس بگیرید.
چالشهای پیش رو در صادرات سیب به پاکستان
مسیر صادرات و واردات میتواند با چالشهای زیادی همراه باشد و صادرات سیب درختی به پاکستان از آن مستثنی نیست. اولین چالشی که در مورد محصولات غذایی و کشاورزی وجود دارد، توجه به مسیر مبدا تا مقصد و فساد محصول است. امروزه از روشهای مختلفی برای افزایش طول عمر محصولات باغی استفاده میشود. اما در مورد صادرات باید بدانید استفاده از برخی داروها یا هورمونها ممکن است با توجه به کشور مقصد ممنوع باشد.
مسئلهی بعدی که باید به آن توجه داشته باشید، موضوع قیمت گذاری صحیح محصول است که باید قیمت نهایی محصول و سود در آن در نظر گرفته شود. میزان تقاضا در بازار مقصد تاثیر زیادی بر قیمت نهایی محصول دارد. به ویژه که در بعضی از برهههای زمانی که به آن فرصت طلایی گفته میشود میزان تقاضا برای محصولی افزایش مییابد که میتواند منجر به افزایش قیمت و سود صادرکننده شود. این تعیین قیمت نیاز به شناخت کافی از بازار دارد که توسط کارشناسان حرفهای انجام میشود.
اگر به تازگی در کار صادرات و واردات ورود کردهاید و میخواهید اطلاعات دقیقی از شرایط این تجارت بدست آورید، ما در بازرگانی آوات میتوانیم اطلاعات خوبی در زمینهی صادرات سیب درختی به پاکستان و به طور کلی سایر محصولات و کشورهای مقصد قرار دهیم کافی ست با ما تماس بگیرید.