برای صادرات سیر به کویت قوانین زیادی وجود دارد و هر کس که تصمیم به انجام این تجارت دارد باید زمان کافی را صرف درک و یادگیری این قوانین کند.
مرحله اول برای صادرات سیر به کویت
وهله اول برای ارسال سیر به خارج از کشور این است که قصد نهایی خود را از انجام این نوع تجارت مشخص کنید.
انتظار چقدر سود از صادرات سیر به کشور کویت دارید؟ تا کجا می خواهید تجارت خودتان را گسترش دهید و انتظار دارید سالانه چقدر بار سیر را به کویت بفرستید؟
مرحله دوم برای ارسال سیر به کشور کویت
بعد از انتخاب هدف اصلی، نوبت به محاسبه خطرات و آماده شدن برای مقابله با ریسک هایی است که در حین صادرات سیر به کویت پیش می آیند. تجارت با کشوری غیر از کشور زادگاه شما به معنی ورود به دنیایی کاملا متفاوت است. تاجران کشور کویت اخلاق کاری متفاوتی دارند. قوانین آن ها شاید از نظر شما عجیب و شاید منطقی باشد اما نداشتن تسلط کافی به قوانین تجارت کویت قطعا خبر بدی برای تاجر خارجی است. با همه این ها فرهنگ حاکم به جامعه کشور دیگر و اینکه محصول شما یعنی سیر چقدر در کشور کویت فروش دارد و مردم چطور با آن برخورد می کنند هم مهم است.
اگر به نحوی نتوانید توجه مشتری کویتی را در رابطه با محصول سیر خود جلب کنید، ضرر بزرگی به تجارت شما می خورد. همچنین برای صادرات سیر به کویت خطرات دیگری وجود دارد که باید برای آن ها آماده باشید. به طور مثال شریک تجاری شما در این کشور ممکن است به قرارداد خود عمل نکرده و در نهایت حساب مربوطه را تسویه نکند، در این زمان شناختن کانال های صحیح قانونی برای رسیدگی به شکایت شما و دانستن قوانین دقیق کشور کویت کمک بزرگی به شما خواهد بود.
قصد و هدف خود را تعیین کنید.
اگر بار اول است که برای صادرات سیر به کشور دیگری مثل کویت آماده می شوید بهتر است کسی که کاملا به این مسئله آگاهی دارد را در کنار خود داشته باشید تا بتواند به شما کمک کند تا در حد ممکن از مشکلات صادرات سیر به کویت دوری کنید.
مرحله سوم از صادرات سیر
بعد از انجام دو مرحله قبل یعنی نشانه گذاری هدف آخر تجارت سیر و شناسایی خطرات و آمادگی برای مقابله با آن ها، باید وارد مرحله سوم این تجارت شویم. در مرحله قبل شما اطلاعات زیادی از بازارهای کویت و مشتریان احتمالی بار سیر پیدا کردید. در این مرحله باید مشتری و طرف قرارداد خود را پیدا کنید.
در صورتی که بار سیر خود را آماده کنید و مشتری آماده برای خرید آن وجود نداشته باشد، ممکن است نتوانید آن را بفروشید پس حتما باید مرحله سوم را قبل از آماده سازی بار انجام دهید.
قبل از اقدام به خرید بار سیر از مزرعه باید مشتری بار سیر خود را مشخص کنید.
مرحله چهارم صادرات سیر به کویت
این مرحله، مرحله آماده کردن بار سیر و فرستادن آن به کشور کویت می باشد. این مرحله خود شامل چند مرحله کوچکتر می باشد.
مرحله اول این است که سیر دانه درشت و با کیفیتی را از مزرعه انتخاب کرده و آن را بخرید. البته شما می توانید محصول های قدیمی تر را تهیه کنید ولی ارسال محصول سیر کهنه یا بد کیفیت باعث می شود که مشتری خود را از دست بدهید و اعتبارتان خدشه دار شود.
بعد از اینکه سیر را از مزرعه تحویل گرفتید، باید مرحله بسته بندی سیر را برای صادرات به کشور کویت رسیدگی کنید. شاید اینطور به نظر برسد که اگر بار سیر شما به اندازه کافی خوب باشد، حتی بدون بسته بندی هم فروش خوبی داشته باشد اما باید به یاد داشته باشید که اولا در هر قسمت جهان و هر کشور، استانداردی برای بسته بندی و ظاهر محصولات وجود دارد و اگر ظاهر بار سیر شما نتواند انتظار بازار را برآورده کند، احتمال شکست در فروش دارد.
نکته دوم این است که بار سیر شما در کویت یک بار خارجی و تازه به حساب می آید. مردم معمولا حاضر نیستند ریسک کنند و محصول جدید و غیر آشنایی بخرند در حالی که می توانند محصول مطمئن قدیمی را تهیه کنند پس برای صادرات سیر به کویت باید بسته بندی محصول را خیره کننده طراحی کنید تا ناخودآگاه مشتری را به بار شما جذب کند.
در نهایت باید شرکت بیمه ای برای بیمه کردن بار سیر خود انتخاب کنید و شرکت باربری معتبری با وسایل حمل و نقل مناسب برای حمل بار سیر پیدا کنید. با این کار و تحویل به موقع بار سیر، می توانید علاوه بر گرفتن سود مورد انتظار از تجارت سیر، جای پای خود را برای تجارت های آینده( سیر یا محصولات دیگر) محکم کنید و اطمینان و آگاهی بیشتری نسبت به صادرات سیر به کویت پیدا کنید.
بعد از گرفتن بار سیر از مزارع، باید بسته بندی مناسبی برای آن ها طراحی کنید.
چرا صادرات سیر به کویت جزو تجارت های آینده دار می باشد؟
کشور کویت مقدار خیلی زیادی از مواد غذایی را به کشور خود وارد می کند چون خودش قادر به تولید آن ها نیست و این نکته فرصت خیلی بزرگی برای کشورهای دیگر به وجود می آورد تا با صادرات مواد غذایی مثل سیر، سود خوبی به دست آورند و خود را در سطح بازار جهانی نشان دهند.
ایران هم یکی از کشورهایی است که در زمینه صادرات انواع مواد غذایی به کویت فعالیت می کند ولی متاسفانه تاجران ایرانی نتوانسته اند چنان که باید و انتظار می رود جای پای خود را در بازارهای کویت باز کنند. صادرات سیر به کویت سود زیادی را برای صادر کننده به همراه می آورد و این یعنی تاجر ایرانی ایرانی باید با تاجرهای چینی و آمریکایی در کویت برای به دست آوردن حق این تجارت، رقابت کند. البته باید اشاره کنیم که هر ساله موفقیت بیشتری در بازار کویت نصیب تاجران ایرانی می شود و ایرانیان محصولات بیشتری از جمله سیر در این کشور به فروش می رسانند.
نکته مثبت بعدی برای تاجران ایرانی این است که ایران و کویت همسایه هستند یعنی صادرات سیر به این کشور برای تاجران ایرانی آسان تر است و در زمان کمتری انجام می شود که به تاجر ایرانی این موقعیت را می دهد که صادرات سیر به کویت را در اندازه های بزرگتر و بازه زمانی کوتاه تر انجام دهد.
موضوع پیشنهادی: اصول صادرات میوه به کویت