کیفیت و حجم تولید میوه و تره بار در ایران به حدی ست که سالانه بخشی عظیمی از آن به کشورهای خارجی صادر میشود. کشورهای همسایه در صدر لیست قرار داشته و درصد زیادی از صادرات ایران را به خود اختصاص میدهند. یکی از کشورهایی که صادرات و واردات زیادی با ایران دارد، امارات است. اگرچه ابوظبی پایتخت این کشور است اما، دبی به عنوان یکی از بزرگترین شهرهای این کشور واردات زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم در مورد صادرات میوه به دبی بیشتر توضیح دهیم. اگر شما نیز قصد ورود به تجارت صادرات میوه به دبی در سریعترین زمان ممکن و کمترین هزینه را دارید،کافی ست با کارشناسان ما در آوات تماس بگیرید تا شما را در مورد صفر تا صد صادرات به امارات راهنمایی کنند.
شرایط صادرات میوه به دبی
صادرات میوه به امارات در کنار صادرات میوه به دیگر کشورهای همسایه از جمله صادرات میوه به کویت ، صادرات میوه به قطر ، صادرات میوه به عراق و صادرات میوه به عمان از پرطرفدارترین و پرسودترین بخشهای صادرات غیر نفتی ایران است. اگر چه وضعیت بسیاری از میوههای ایرانی در سطح کیفی بالایی قرار دارد با این حال، در سالهای گذشته با وجود رقبای دیگری همچون ترکیه، شرایط کمی برای صادرکنندگان ایرانی دشوارتر شده است.
آب و هوای خاص در کشور امارات باعث شده که مکان تولید و پرروش بسیاری از محصولات غذایی و کشاورزی در این کشور وجود نداشته باشد. به طور ویژه میوههایی که برای پرورش به دمای سرد و خنکی نیاز دارند. همچنین امارات کشور کوچکی ست و نسبت زمینهای زیر کشت آن پاسخگوی جمعیت نیاز نیست در نتیجه نیاز به صادرات میوه و تره بار به دبی افزایش مییابد.
به دلیل مشکلاتی نظیر ورود رقبا با قیمتهای پایینتر و کمبود آب در کشور، تولید میوه، سبزیجات و صیفیجات روند کاهشی داشته است و از این رو حجم صادرات کم شده است. در نتیجه صادرات میوه به دبی تنها در مورد چند میوهی محدود از جمله صادرات هندوانه، گوجه فرنگی، فلفل دلمه و … انجام میشود. برخی میوههای پاییزی دیگر مانند صادرات انار و پرتقال نیز در صادرات به امارات جایگاه خوبی دارد. نوع میوههای صادراتی در سالهای مختلف بسته به تقاضای بازار و سطح زیر کشت محصول میتواند تغییر کند. در حدود ۱۴ درصد از صادرات میوهی ایران به دبی انجام میشود که نشان دهندهی تقاضای بالا و فرصتهای تجاری خوبی در این کشور است.
مشکلات صادرات میوه به دبی
همانطور که مشخص است بخش زیادی از صادرات میوه به دبی از طریق مرزهای آبی که با این شهر داریم انجام میشود و همین موضوع یکی از مشکلات بر سر راه این تجارت است. زیرا بخش زیادی از محصولات کشاورزی و باغی کشور در شمال و غرب کشور ما تولید میشوند و این بدین معناست که بار یک بار باید تا گمرک به صورت زمینی و یکبار از طریق دریا به مقصد حمل شود که باعث میشود شما به شرایط متفاوتی برای حمل سالم میوه نیاز پیدا کنید.
جدا از این یکی از مشکلات دیگری که بر سر صادرات به دبی با لنج و مسیرهای ابی وجود دارد، آب و هوای گرم و نامساعد جنوب است که سرعت فساد میوه را افزایش میدهد. همچنین این مشکل باعث شده که نتوان هر میوهای را به امارات صادر کرد. متاسفانه لنجهای یخچالدار برای حمل میوه نیز اجارهی بالایی دارند که بر هزینهی نهایی محصول تاثیر میگذارد.
نحوه صادرات میوه به امارات
چه در مورد صادرات میوه به دبی و چه دیگر کشورها، دو روش کلی برای حمل محصول تا مقصد نیاز دارد:
صادرات میوهی تازه و صادرات میوه خشک به دبی. همانطور که مشخص است در مورد میوهی تازه، صادرات به دبی با مشکل مهمی یعنی زمان فساد محصول رو به روست که در بالا به آن اشاره شد. همچنین میوهی تازه به بستهبندی ویژهتری نیاز دارد زیرا ممکن است دچار آسیب فیزیکی از جمله له شدگی شود. به خصوص درمورد میوههایی مانند فلفل دلمهای که بافتهای نرم و شکنندهای دارند.
صادرات میوهی خشک اما این مشکلات را ندارد. با این حال باید هزینهی فرایند کردن و خشک کردن میوه را نیز در نظر بگیرید. در مورد هر کدام از این دو گزینه شما میتوانید بازار خوبی در دبی پیدا کنید.
بسته بندی میوهی صادراتی به دبی
برای ارسال بار دبی باید با توجه به میوهی مدنظر، بسته بندی مناسب را انتخاب کنید. نوع میوه تاثیر مستقیم بر شکل بسته بندی دارد به جز این باید هزینهی تمام شدهی بسته بندی را نیز در نظر داشته باشید. به طور کلی در زمینهی بسته بندی باید به نکات زیادی توجه داشته باشید که از جمله مهمترین آنها عبارتند از:
توجه به بازاریابی محصول: یکی از اصلیترین نکاتی که باید در مورد بسته بندی محصول برای صادرات میوه به دبی در نظر داشته باشید، بسته بندی ست که توجه مشتری را جلب کرده و به نفع بازاریابی شما عمل کند. در این مزینه میتوانید با کارشناسان حرفهای در این زمینه مشورت کنید.
توجه به سلامت محصول: از چند جهت باید به سلامت محصول صادراتی توجه داشت. اولاً میوهها به سرعت فاسد میشوند و بنابراین شکل بسته بندی باید مناسب باشد. ثانیاً آنها به ضربه و له شدگی آسیب پذیراند و بسته بندی مناسب باید مانع از آن شود.
توجه به علائم بسته بندی: موضوع بعدی درج اطلاعات لازم در مورد کیفیت محصول است. بسته به نوع محصول صادراتی شما باید اطلاعات خاصی را روی بسته بندی ان درج کنید و در غیر این صورت بار برگشت میخورد. برای اطلاعات از این موارد به نظر مشاور صادرات به دبی نیاز دارید و ما در بازرگانی آوات میتوانیم مشاورههای لازم در این زمینه را در اختیارتان قرار دهیم.
هزینه صادرات میوه به امارات
در مورد صادرات مواد غذایی وقتی خودتان تولید کننده باشید، هزینهها به میزان زیادی کاهش پیدا میکند زیرا دست دلال در این وسط کوتاه میشود و بنابراین سود صادرات میوه به دبی و دیگر کشورها برایش تا ۳۰ درصد نیز افزایش مییابد. اما به هر نسبت که در این فرایند به دلالهای بیشتری نیاز داشته باشید، سودتان کم شده و هزینههایتان افزایش مییابد.
به جز این وقتی بدانید دارید چه میکنید و به دنبال سعی و خطا نباشید، شانس بیشتری برای برنده شدن بازار در میدان میوه و تره بار دبی را دارید. محصولات غذایی دارای یک پنجرهی فرصت طلایی هستند که در این فرصت، محصول با بیشترین تقاضا در کشور مقصد رو به روست و بهترین فرصت برای فروش است. برای آنکه ان فرصتها را از دست ندهید به ارتباط با تجار دبی و اطلاع از شرایط بازار نیاز دارید. ما در بازرگانی آوات میتوانیم اطلاعات جامع و کاملی در مورد صادرات میوه به دبی و دیگر کشورها را در اختیارتان قرار داده و شما برای داشتن یک صادرات موفق راهنمایی کنیم. تنها کافی ست با ما تماس بگیرید.