با گذشت زمان تعداد بیشتری افراد تصمیم به انجام صادرات و واردات می گیرند. در این بین تاجرانی که تصمیم به گسترش تجارت خود با هند دارند، در مورد هزینه هایی که در این تجارت ایجاد می شود کنجکاو هستند. به طور معمول هزینه حمل بار از هند به ایران مقدار ثابتی ندارد و باید چندین متغیر را برای محاسبه آن در نظر گرفت.
هزینه حمل بار از هند به ایران چطور تعیین می شود؟
۱ – بار هندی از چه روشی به ایران وارد می شود؟
ما می دانیم که هند و ایران توسط کشور پاکستان از هم جدا شده اند و راه زمینی آن طولانی و ملالت آور است. پس اگر برای دریافت بار خود از راه زمینی برنامه ریزی کرده اید، باید تحمل و صبر زیادی داشته باشید.
همینطور به دلیل وجود فاکتور ترافیک در حمل و نقل های جاده ای، زمان رسیدن به مقصد در این روش ثابت نخواهد بود.
البته روش جاده ای بسیار ارزان تر از روش های دیگر محاسبه می شود اما چون کامیون های حمل جای محدودی دارند و نمی توانند وزن های خیلی سنگین را تحمل کنند، ممکن است تاجر مجبور به استفاده از چندین کامیون شود که هزینه حمل بار از هند را افزایش می دهد.
در روش دیگر می توانید راه دریا را انتخاب کنید. این راه نیز طولانی خواهد بود و کشتی باید از دریای عمان گذر کرده و وارد اقیانوس هند شود. بعد از آن می تواند به هند رفته و بار خود را تحویل دهد. البته کانتینرهایی که برای حمل دریایی استفاده می شوند جای زیادی دارند و کشتی می تواند تا مقدار خیلی زیادی بار سنگین را تحمل کند. پس کشتی از نظر تحمل وزن نسبت به روش جاده ای برتری دارد.
روش ورود بار هندی به ایران در تغییر هزینه ها موثر است.
این راه هزینه های بیشتری نسبت به حمل با کامیون دارد ولی هنوز به صرفه بوده و از هواپیما ارزان تر است.
هزینه حمل بار از هند به ایران توسط هواپیما بسیار گران تر از روش های دیگر است. این موضوع دلیل قانع کننده ای دارد. هواپیما سریعترین روش تحویل بار به هند است. علاوه بر این می تواند بارهای سنگین و یا حجیم را به سادگی جابه جا کند. امنیت آن بالا است و فشار و استرس کاری تاجر را تا حد زیادی کم می کند.
تاجر با دقت در این موضوعات تصمیم می گیرد که کدام روش برای او مناسب تر است. و بعد از انتخاب جزییات دیگر، مقدار دقیق هزینه ها را خواهد فهمید.
۲ – فاصله چقدر است؟
هند و ایران هر دو کشورهای پهناوری هستند و با توجه به اینکه بار از کدام شهر هند خارج و به کدام شهر ایران وارد می شود، هزینه حمل بار از هند به ایران تفاوت خواهد داشت.
۳ – با کدام باربری کار می کنید؟
باربری های متفاوت، قیمت های متفاوت ارائه می کنند. البته حد استانداردی برای هزینه ها وجود دارد اما هنوز سابقه شرکت و خدماتی که در باربری های بین المللی ارائه می شود، به قیمت های آن اضافه می کند.
خدماتی که شرکت عرضه می کند باعث افزایش کرایه حمل بار هندی می شود.
۴ – از چه نوع خدماتی استفاده می کنید؟
استفاده از خدمات متفاوت باربری به تصمیم تاجر بستگی دارد و هر چه خدمات بیشتری به شما ارائه شود، هزینه های بیشتری به شما تحمیل می شود.
۵ – تجهیزات
بارهایی مثل خوراکی ها یا داروها برای انتقال به کشورهای دیگر نیاز به تجهیزات سرمازا دارند. همینطور موارد دیگر، تجهیزات متفاوتی نیاز خواهند داشت که هزینه حمل بار از هند به ایران را تغییر می دهند.
۶ – اندازه وزن و حجم بار
در واقع سنگینی بار و اندازه آن تاثیر زیادی دارد چون کرایه بار پایه و اصلی با وزن بار سنجیده می شود و در مواردی که وزن آن کافی نباشد از حجم استفاده می کنند.
۷ – نوع وسلیه نقلیه
اگر بار شما از راه جاده منتقل شود، نوع ماشینی که برای حمل بار استفاده می کنید در قیمت ها تاثیر دارد.
۸ – استفاده از کمک کارکنان متخصص
استفاده از کمک کارکنان متخصص در حمل بار به هزینه حمل بار از هند به ایران تاثیر گذار است اما با کمی هزینه بیشتر، از سالم رسیدن بار به مقصد مطمئن خواهید شد. پس کسانی که مهارت چندانی در بسته بندی وسایل ندارند، بهتر است از نیروی متخصص کمک بگیرند.
۹ – استفاده از خدمات ترخیص کالا
شرکت های حمل و نقل بین المللی از هند به ایران تمام مراحل ترخیص کالا را از طرف متقاضی انجام می دهد و این موضوع به مخارج می افزاید.
آگاهی از هزینه حمل بار از هند به ایران به صورت دقیق
برای فهم دقیق این مبلغ باید با مشاوران شرکت حمل ارتباط برقرار کرده و بعد از انتخاب دقیق سرویس خود، هزینه های آن را بپردازید.
چه نوع ماشین هایی برای حمل کالا از هند به ایران استفاده می شود؟
۱ – ماشین های یخچالدار برای انتقال دارو و مواد خوراکی: برای واردات سبزیجات، میوه و دیگر مواد غذایی باید دمای آن ها را متعادل نگه دارید. به خصوص میوه ها در این راه طولانی باید به صورت یخ زده جابه جا شوند. به همین دلیل باید از ماشین هایی با تجهیزات مناسب استفاده کرده که هزینه حمل بار از هند به ایران را زیاد می کند.
۲ – کامیون های کفی: حمل کردن وسایل سنگینی مثل سنگ یا پالت در مسیر جاده از طریق کامیون هایی جابه جا می شوند که قسمت بار آن ها دیواره ندارد و قسمت کف آن موجود است.
۳ – کامیون های سرپوشیده برای بارهایی که وزن کمتری دارند مناسب است. خرده بارهای مختلف را می تواند با این روش جابه جا کرد.
۴ – کامیون های مخزن دار: جابه جا کردن فراورده های شیمیایی مختلف نیاز به توجه و مراقبت زیادی دارد و داشتن ماشین های مخصوص جزوی از هزینه حمل بار از هند به ایران محسوب می شود.
۵ – برای واردات مواد جامدی که به خود شکل محیط را می گیرند، وسایلی مثل سیمان، نیاز به ماشین مخصوص یعنی بونکر لازم است.
۶ – کامیون ترانزیت: این کامیون مهم ترین ماشینی است که برای واردات بار از هند استفاده می شود. بارهای مختلفی که باید از گمرک عبور کنند توسط این ماشین جابه جا می شوند.
متقاضی باید ظرفیت کامیون باری و وزن و اندازه بار خود را بررسی کرده و تجهیزات لازم را تهیه کند. بعد از آن شرکت قیمت نهایی هزینه حمل بار از هند به ایران را با او در میان می گذارد.
موضوع پیشنهادی: شرایط واردات برنج